suomeksi  |   english  |   svenska
Ruoka ja juomat » Lounas

Lounas ma-pe klo 11-14.00

Lounas 11e

(keittolounas 9e)

 Take away annokset voi tilata paikan päältä tai p. 040-8085 557

 

 RAVINTOLA ON KESÄTAUOLLA 24.6.-2.8.2022.


 


 


 

 

Kokoustila 12 henkilölle. Palvelemme muina aikoina tilauksesta.

 

 Pidätämme oikeudet muutoksiin lounaslistalla.

Pöytävaraukset p. 040-8085 557


Maanantai 3.10.2022
•Kokkolinnan lohikeitto (l,g)
•Broilerinfile, chorizho-kastiketta ja paahdetut perunat (l,g)
•Falafelit, tzatziki ja paahdetut perunat (l,g)
•Vispipuuro (l, erikseen g)

Tiistai 4.10.2022
•Tomaatti-vuohenjuustokeitto (l,g)
•Savuporopasta (l, erikseen g) 11e
•Kiknernepasta (l, erikseen g)
•Omenapannukakku (l, erikseen g)

Keskiviikko 5.10.2022
•Porkkanakeitto (m,g)
•Intialainen Butter chicken ja basmatiriisi (l,g)
•Mausteista tofua ja garam-masala-kastiketta ja basmatiriisiä (l,g)
•Mangomoussea (l,g)

Torstai 6.10.2022
•Jussi ja ala carte-opiskelijat Kokkolinnassa. Menu 28€ tai ilman kalapöytää 15€
•Alkuun kalapöytä: Kampasimpukkamoussea, kasviksia ja sahramivinaigretteä (l,g), mustekalasalaattia ja sitruuna-aiolia (l,g), katkaraputerriiniä (l,g), jääkellarinlohta ja hovimestarinkastiketta (l,g), latva-artisokkasalaattia (l,g), pikkelöityjä vihanneksia ja paprikamoussea (l,g).
•Keitto: Mustajuurikeittoa (l,g)
•Pääruoka: Wallenbergin pihvit, piparjuurikastiketta, palsternakka-perunapyree (l,g) tai kavispääruoka: Porttobellosientä aurajuustolla kuorrutettuna, palsternakka-perunapyree (l,g)
•Jälkiruoka: Britakakkua, vaniljavaahtoa ja marjacoulis (l,g)

Perjantai 7.10.2022
•Jussi ja ala carte-opiskelijat Kokkolinnassa. Menu 28€ tai ilman kalapöytää 15€
•Alkuun kalapöytä: Kampasimpukkamoussea, kasviksia ja sahramivinaigretteä (l,g), mustekalasalaattia ja sitruuna-aiolia (l,g), katkaraputerriiniä (l,g), jääkellarinlohta ja hovimestarinkastiketta (l,g), latva-artisokkasalaattia (l,g), pikkelöityjä vihanneksia ja paprikamoussea (l,g).
•Keitto: Peruna-purjokeitto (l,g)
•Pääruoka: Höyrytettyä kuhaa, duschessen perunat ja hernepyre (l,g), kasvisruoka: paistettua halloumia, duchessen perunat ja hernepyre (l,g)
•Jälkiruoka: Mud cake ja sitruuna-vaniljavaahto (L)

Opetusravintola
Kokkolinna
Isokatu 1
67100 Kokkola
Ravintola puh. 040-8085 557
info@kokkolinna.fi