Lounas valmistetaan pääosin kotimaisista raaka-aineista, hyödyntäen sesongin herkkuja.
Lounas tarjoilu 14e /henkilö
sisältää alkuruokasalaattiannoksen, päivän keiton, Kokkolinnassa leivotun leivän, pääruoan sekä jälkiruoan ja kahvin/teen.
Take away annokset voi tilata paikan päältä tai p. 040-8085 557
|
Kokoustila 15 henkilölle. Palvelemme muina aikoina tilauksesta.
Pidätämme oikeudet muutoksiin lounaslistalla.
|
Pöytävaraukset p. 040-8085 557
Maanantai 23.1.2023
•Chorizokeitto (M, G)
•Sitruunarisotto & pekonikana (L, G) 14€
•Sienirisotto (L, G) 14€
•Vadelma-vaniljamousse (L, G)
Tiistai 24.1.2023
•Kermainen juureskeitto (L, G)
•Kokkolinnan bolognese (L, erikseen G) 14€
•Kasvisbolognese (L, erikseen G) 14€
•Mustikkapiirakka (L, erikseen G)
Keskiviikko 25.1.2023
•Annosruokakurssin opiskelijaryhmän menu 14e:
•Purjo-perunasosekeitto ja krutongit
•Alkuruoka: hiillostettua kirjolohta,mätikastike ja vihreä salaattia sinappidressingillä
•Pääruoka: Coq au vin (punaviinissä haudutettua kanaa), linna perunat ja kauden kasviksia
•Jälkiruoka: vanilja-pannacotta ja marjamelba
Torstai 26.1.2023
•Annosruokakurssin opiskelijoiden menu 14e:
•Kirkasta kalakeittoa
•Alkuruoka: kasvisterriiniä ja pinaatti-yrttikastiketta
•Pääruoka: Linnan paistia, perunamuusia ja paahdettuja juureksia
•Jälkiruoka: marjaparfait ja kinuski
Perjantai 27.1.2023
•Paahdettu kurpitsakeitto (L, G)
•Butter chicken & riisi (M, G) 14€
•Maustettu kukkakaali & riisi (M, G) 14€
•Mangorahka (L, G)